4 مورد از مهم‌ترین ویژگی های صندلی مخصوص دیسک کمر

بررسی ویژگی های صندلی مخصوص دیسک کمر در مجله بلج
زمان مطالعه: 4 دقیقه
تحریریه بُلج
جمعه 1 اردیبهشت 1402

استفاده طولانی‌مدت از صندلی‌های نامناسب و غیرارگونومیک، سلامتی انسان را به‌طور‌جدی تهدید می‌کند. آسیب‌دیدگی ستون فقرات و ابتلا به دیسک کمر، مهم‌ترین بیماری‌های ناشی از نشستن روی صندلی نامناسب است. افراد مبتلا به دیسک کمر باید برای انجام فعالیت‌های اداری روی صندلی مخصوص دیسک کمر بنشینند. استفاده از این نوع صندلی برای پیشگیری از کمردرد و دیسک کمر، بسیار موثر است. در این مقاله مهم‌ترین ویژگی‌های صندلی مخصوص دیسک کمر را بررسی خواهیم کرد. درصورت تمایل به خرید این نوع صندلی، اطلاعات مقاله پیش‌رو به شما کمک می‌کند که خریدی آگاهانه و درست را تجربه کنید.

1. قابلیت تنظیم پشتی صندلی؛ لازمه صندلی مخصوص دیسک کمر

برای خرید صندلی مخصوص دیسک کمر، باید سراغ صندلی‌هایی بروید که پشتی آن‌ها قابل تنظیم باشد. پشتی صندلی باید به‌گونه‌ای باشد که انحنای کمر را پوشش دهد و فضای مناسبی برای تکیه دادن و راحتی فرد داشته باشد. توصیه کارشناسان این است که ارتفاع پشتی صندلی مناسب برای دیسک کمر، 50 تا 82 سانتی‌متر باشد تا شانه‌های فرد را به‌خوبی پوشش دهد.

در هنگام خرید صندلی، توجه داشته باشید که عرض آن بین 32 تا 36 سانتی‌متر باشد. اگر صندلی‌های محل کارتان، قوس محدب برای پوشش دادن گودی کمر را ندارد، از یک بالش مناسب برای حفظ گودی کمر خود استفاده کنید.

پوشش گودی کمر؛ ویژگی مهم صندلی اداری مخصوص دیسک کمر

2. قابلیت تنظیم ارتفاع صندلی؛ دومین ویژگی صندلی مناسب برای دیسک کمر

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که در هنگام خرید صندلی اداری باید مدنظر قرار دهید، قابل تنظیم بودن ارتفاع صندلی است. ارتفاع صندلی باید به‌گونه‌ای باشد که وقتی فرد روی صندلی می‌نشیند، زاویه بین ساق و ران پای او 90 درجه باشد. اگر ارتفاع صندلی قابل تنظیم نباشد، افراد با قدهای مختلف نمی‌توانند زاویه 90 درجه را بین ساق و ران پای خود به وجود بیاورند.

اگر ارتفاع صندلی کم باشد، ناچار به خم کردن پاها هستید و اگر ارتفاع صندلی بیشتر از حد استاندارد باشد، اصلاً پاهایتان به زمین نمی‌رسد. مناسب‌ترین ارتفاع صندلی از نظر متخصصان، بین 41 تا 52 سانتی‌متر است. البته در هنگام تنظیم ارتفاع صندلی به اعداد و ارقام توجه نکنید و ایجاد زاویه 90 درجه بین ران و ساق پا را ملاک قرار دهید. 

توجه به قابل تنظیم بودن ارتفاع برای خرید صندلی مناسب برای دیسک کمر

3. قابلیت خواباندن پشتی صندلی؛ ویژگی لازم برای آرامش عضلات ستون فقرات

افراد پس از نشستن طولانی‌مدت روی صندلی، احساس خستگی می‌کنند و تمایل به دراز کشیدن و رفع خستگی دارند. اگر قصد دارید صندلی طبی کامپیوتر خریداری کنید، حتما به وجود قابلیت خواباندن پشتی این صندلی توجه کنید. این قابلیت باعث می‌شود که هر موقع در ناحیه گردن، کمر و ستون فقرات احساس خستگی کردید، استراحتی به بدن خود بدهید و پس از چند ساعت کار مداوم، به آرامش نسبی برسید.

کسانی که دیسک کمر دارند، باید پس از چند ساعت کار، استراحتی به ستون فقرات خود بدهند. استفاده از صندلی‌هایی که پشتی آن‌ها قابلیت خواباندن دارد، بهترین راه برای استراحت دادن به ستون فقرات و پیشگیری از بروز درد در ناحیه کمر است.

خرید صندلی برای دیسک کمر با قابلیت خواباندن پشتی

4. مناسب بودن نشیمنگاه صندلی برای دیسک کمر؛ یک ویژگی حیاتی

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که در هنگام خرید انواع صندلی مثل صندلی راحتی یا صندلی اداری باید در نظر بگیرید، مناسب بودن نشیمنگاه صندلی از نظر اندازه و راحتی است. نشیمنگاه صندلی اداری مخصوص دیسک کمر باید حداقل 2.5 سانتی‌متر از عرض مفاصل ران، عریض‌تر باشد. طبق نظر متخصصان لازم است این نشیمنگاه 40 تا 45 سانتی‌متر طول و 38 تا 42 سانتی‌متر عرض داشته باشد.

توجه به راحت و مناسب بودن نشیمنگاه در هنگام خرید صندلی برای دیسک کمر

چند نکته برای استفاده بهینه و درست از صندلی مخصوص دیسک کمر

گاهی مواقع افراد، صندلی ارگونومیک و باکیفیتی برای انجام کارهای اداری خریداری می‌کنند، ولی با نشستن غیرصحیح روی صندلی، باعث ایجاد درد در ناحیه کمر و در نهایت ابتلا به دیسک کمر می‌شوند. در ادامه چند نکته مهم در مورد نشستن صحیح روی صندلی اداری بیان شده است:

●    باید در هنگام نشستن، گوش‌ها، شانه‌ها، آرنج‌ها و باسن در یک خط مستقیم و عمود بر سطح نشیمنگاه صندلی باشند.
●    حداقل هر 30 دقیقه یکبار از روی صندلی بلند شوید و پنج دقیقه قدم بزنید یا حرکات کششی انجام دهید.
●    در هنگام نشستن پشت میز، آرنج شما باید زاویه 90 تا 100 درجه داشته باشد و مچ دستتان روی مسیر، صاف باشد.
●    مانیتور را به‌گونه‌ای تنظیم کنید که روبه‌روی صورتتان باشد تا مجبور به خم کردن سرتان به سمت پایین یا بالا نشوید.

خرید انواع صندلی مطالعه جدید و ارگونومی

رعایت همین نکات ساده، نقش مهمی در پیشگیری از درد مفاصل، کمردرد و دیسک کمر دارد. این نکات را مدنظر داشته باشید و با رعایت آن‌ها، از عوارض نشستن غیرصحیح جلوگیری کنید.

برای خرید صندلی اداری، حتما مدل‌های ارگونومیک را انتخاب کنید

در این مقاله با چهار مورد از مهم‌ترین ویژگی‌های صندلی مخصوص دیسک کمر آشنا شدیم. دقت به همین 4 ویژگی در هنگام خرید صندلی اداری، باعث می‌شود که میزان آسیب نشستن طولانی‌مدت به ستون فقراتتان به حداقل برسد. صندلی‌های اداری ارگونومیک، این 4 ویژگی را دارند؛ بنابراین در هنگام خرید صندلی اداری، مدل‌های ارگونومیک را انتخاب کنید. مجموعه بلج، کلکسیونی از صندلی‌های اداری ارگونومیک و مناسب افراد مبتلا به دیسک کمر را در بخش فروشگاهی سایت خود عرضه کرده است.

آیا تاکنون تجربه ابتلا به دیسک کمر بر اثر نشستن طولانی‌مدت را داشته‌اید؟ به نظر شما برای جلوگیری از کمردرد یا دیسک کمر، باید چه نکاتی را در هنگام نشستن روی صندلی رعایت کنیم؟ لطفاً نظرها و راهکارهای خود را با ما و سایر همراهان در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

260
0
0
آیا این مطلب برای شما مفید بود ؟
  • بله
  • خیر

درود بر شما! خوشحالیم این مطلب برای شما مفید بوده‌، لطفا برای حمایت از ما آن را با
دوستان خود به اشتراک بگذارید

متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات‌
خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.

دیدگاه شما

سؤالی دارید ؟ 53138 021

^