معرفی 7 رنگ مکمل طوسی در دکوراسیون

بررسی بهترین مکمل‌های رنگ طوسی در دکوراسیون در مجله بلج
زمان مطالعه: 4 دقیقه
تیم محتوای بلج
سه شنبه 27 تیر 1402

برخلاف تصور بسیاری از افراد، استفاده از رنگ طوسی به‌تنهایی دکوراسیونی جذاب نمی‌سازد. باید از رنگ طوسی در کنار مکمل‌‌های مناسب استفاده کنید تا خانه‌ای شیک، زیبا و مجلل داشته باشید. مکمل‌های رنگ طوسی، خنثی بودن این رنگ را از بین می‌برند و شادی، آرامش و احساس سرزندگی را در خانه ایجاد می‌کنند. در این مقاله از مجله بلج قصد داریم 7 مورد از بهترین رنگ‌های مکمل طوسی برای دکوراسیون منزل را به شما معرفی کنیم. اگر قصد استفاده از رنگ طوسی در دکوراسیون منزل را دارید، نکات این مقاله برای شما مفید خواهد بود. 

1. رنگ مشکی؛ بهترین مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون

برخلاف تصور بسیاری از افراد که رنگ مشکی را نشانی از غم و اندوه می‌دانند، این رنگ نشان‌دهنده اعتمادبه‌نفس، ظرافت، امنیت، جدیت و قدرت است. استفاده از ترکیب طوسی و مشکی برای دکوراسیون، فضای خانه را امن و جدی نشان می‌دهد.

ترکیب رنگ طوسی و مشکی به‌دلیل احساس آرامش و امنیت برای دکوراسیون منزل، اتاق خواب و محیط‌های اداری استفاده می‌شود. البته در چیدمان دکوراسیون با رنگ طوسی و مشکی به‌خصوص در اتاق خواب، باید تناسب را رعایت کنید. برای مثال می‌توانید از تخت خواب دو نفره با لحاف مشکی و دیوارهایی طوسی بهره ببرید.

2. ترکیب رنگ طوسی با سفید؛ برای ساخت خانه‌ای شیک 

رنگ سفید نماد پاکی، معصومیت و عفت است. رنگ سفید فضای خانه را بزرگ‌تر نشان می‌دهد و ترکیب آن با رنگ طوسی یک خانه شیک و مجلل می‌سازد. برای چیدمان دکور طوسی و سفید در منزل، گزینه‌های بسیاری برای انتخاب دارید؛ زیرا طوسی و سفید هر دو طیف رنگی گسترده‌ای دارند. 

رنگ‌های سفید استخوانی، سفید عاجی و سفید صدفی، سه مدل از پرطرفدار‌ترین تناژهای رنگ سفید هستند. اگر قصد استفاده از ترکیب رنگی طوسی و سفید را دارید، پیشنهاد می‌کنیم از مبل و فرش طوسی رنگ در کنار دیوار و کتابخانه سفید استفاده کنید. برای جلوگیری از یکنواختی در دکوراسیون خانه، علاوه‌بر سفید و طوسی می‌توانید از رنگ مشکی در بخش‌هایی از دکوراسیون نیز بهره ببرید.

ترکیب رنگ سفید با طوسی؛ برای ساخت خانه‌ای زیبا و ساده

3. رنگ صورتی؛ برای ایجاد صلح و آرامش در دکوراسیون طوسی

ترکیب رنگ طوسی و صورتی نه‌تنها در پذیرایی منزل جلو‌ه‌ای شگفت‌انگیز می‌سازد، بلکه برای اتاق خواب یا محیط اداری نیز معجزه می‌کند. رنگ صورتی نمادی از عشق و محبت است و خنثی بودن رنگ طوسی را از بین می‌برد.

نکته‌ای که باید در دکوراسیون طوسی و صورتی منزل رعایت شود، تناژ رنگ‌ها است. برای مثال اگر طوسی تیره با صورتی تیره استفاده شود، دکوراسیون خانه جذابیت خود را از دست می‌دهد. ترکیب رنگ طوسی با صورتی اکثرا در خانه‌هایی با دکوراسیون مدرن دیده می‌شود که از میز تلویزیون مدرن، پاف و شلف نیز استفاده می‌کنند. دکوراسیون مدرن، سبک خاصی از دکور منزل محسوب می‌شود و طی سال‌های اخیر، طرفداران بیشتری پیدا کرده است.

ترکیب رنگ صورتی و طوسی؛ سازنده احساس آرامش در خانه

4. رنگ زرد؛ مکمل رنگ طوسی روشن برای دکوراسیون منزل

اگر از علاقمندان به رنگ زرد هستید، شخصیتی شاد و پرانرژی دارید. در واقع رنگ زرد با داشتن ویژگی‌هایی مانند انرژی مثبت، خلاقیت، شادی و سرزندگی باعث می‌شود تا خنثی بودن رنگ طوسی از بین برود.

استفاده بیش از حد از رنگ زرد، جذابیت دکوراسیون را از بین می‌برد. به‌ همین خاطر نباید از رنگ زرد بیش از اندازه در دکوراسیون منزل استفاده کنید و رنگ غالب باید طوسی روشن باشد. برای جلوگیری از احساس دلزدگی، می‌توانید از کوسن‌ها یا دیوارهایی با رنگ زرد روشن بهره ببرید. زرد به‌عنوان مکمل رنگ کرم هم شناخته می‌شود که ترکیب این دو رنگ برای دکوراسیون، خانه‌ای گرم و دلپذیر می‌سازد.

ترکیب رنگ سبز و طوسی؛ افزایش‌دهنده احساس شادی در خانه

5. رنگ سبز و طوسی؛ زنده شدن فضای خانه با رنگ زندگی

ترکیب رنگ سبز با طوسی جلوه‌ای خیره‌کننده می‌سازد. البته نکته‌ای که باید در ترکیب رنگ طوسی و سبز رعایت کنید، استفاده از تناژ‌های تیره روشن است. برای مثال، اگر دیوارهای خانه طوسی روشن است، توصیه می‌کنیم از مبل‌های سبز تیره، کنسول طوسی تیره و فرش سبز روشن استفاده کنید.

البته برای جلوگیری از یکنواختی در فضا باید از تناژهای تیره روشن و کمی رنگ سفید بهره ببرید. تلفیق رنگ طوسی و سبز آرامش خاصی دارد و به همین خاطر یکی از بهترین ترکیب‌های رنگی برای دکوراسیون اتاق خواب دخترانه ساده و شیک محسوب می‌شود. استفاده از این ترکیب رنگی برای اتاق خواب آرامش و راحتی حین استراحت را فراهم می‌کند. 

رنگ سبز؛ بهترین مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون خانه

6. ترکیب آبی با طوسی؛ ترکیبی جذاب و آرامش‌بخش در دکوراسیون خانه

رنگ آبی به‌عنوان نمادی از نظم، امنیت، صلح و قدرت شناخته می‌شود. آبی در دسته رنگ‌های سرد قرار می‌گیرد؛ اما ترکیب آن با طوسی آرامش خاصی را در دکور خانه به نمایش می‌گذارد. رنگ آبی به‌خصوص آبی تیره به‌عنوان مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون، سطح آرامش و دوپامین افراد را افزایش می‌دهد. 

برای جذاب‌تر کردن دکوراسیون آبی طوسی، می‌توانید رنگ‌های سفید و قهوه‌ای را به خانه اضافه کنید. برای مثال دیوارهایی با رنگ آبی تیره، مبلمان و فرش طوسی، کوسن‌های سفید و شلف‌های قهوه‌ای، جلوه شگفت‌‌انگیز و بسیار زیبایی از دکوراسیون خانه می‌سازد. 

ترکیب رنگ آبی و طوسی، برای ساخت خانه‌ای پر از آرامش

7. تلفیق رنگ بنفش و طوسی در دکوراسیون؛ منتقل‌کننده احساس تجمل و قدرت

جذابیت و دلربایی، دو مورد از اصلی‌ترین ویژگی‌های رنگ بنفش هستند. همچنین رنگ بنفش نشان‌دهنده تجمل، سلطنت، قدرت و معنویت است. روانشناسی رنگ بنفش می‌گوید: «افرادی که به این رنگ علاقه دارند،‌ استعدادهای بسیاری در وجودشان پنهان است و افراد موفقی هستند.»

رنگ بنفش، خاصیت خنثی بودن رنگ طوسی را می‌کاهد و باعث ایجاد تعادل بین رنگ‌های دکوراسیون منزل می‌شود. برای مثال می‌توانید دیوارهای طوسی روشن و مبل‌های بنفش تیره داشته باشید. بازی با هارمونی رنگ‌ها در خانه‌ با دکوراسیون بنفش و طوسی، فضای دل‌انگیز و آرامش‌بخشی برایتان ایجاد خواهد کرد.

ترکیب رنگ بنفش با طوسی؛ نشان‌دهنده قدرت در خانه

ترکیب رنگ طوسی با رنگ‌های مکمل؛ تجلی شکوه در عین سادگی

در این مقاله، 7 مورد از بهترین رنگ‌ها برای مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون را بررسی کردیم. با ترکیب رنگ موردعلاقه خود با طوسی، دکوراسیونی جذاب و زیبا بسازید. ناگفته نماند ترکیب رنگ‌های خرمایی، عاج و بژ با طوسی پیشنهاد نمی‌شود. ترکیب این رنگ‌ها با طوسی جلوه‌ای خنثی و بدون جذابیت خواهد داشت. در عوض می‌توانید از رنگ‌های جذاب و خاص مانند آبی، بنفش یا زرد استفاده کنید. شما چه رنگ‌های دیگری برای مکمل رنگ طوسی می‌شناسید؟ نظرات ارزشمند خود را از طریق کامنت‌های همین صفحه با ما و خوانندگان مجله بلج به اشتراک بگذارید. 

 

422
0
0
آیا این مطلب برای شما مفید بود ؟
  • بله
  • خیر

درود بر شما! خوشحالیم این مطلب برای شما مفید بوده‌، لطفا برای حمایت از ما آن را با
دوستان خود به اشتراک بگذارید

متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات‌
خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.

دیدگاه شما

سؤالی دارید ؟ 53138 021

^